Ηλιακή Άντληση με φ/β χωρίς μπαταρίες

Ο Ηλιακός μετατροπέας άντλησης είναι ένα καινοτόμο προϊόν που έρχεται να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σε ύδρευση – άρδευση με τη βοήθεια της Ηλιακής ενέργειας.

Προσαρμόζεται στην ήδη υπάρχουσα τριφασική Αντλία-Πομόνα και έτσι επωφελείστε το κόστος αγοράς μιας νέας.

iliaki-antlisi-2

Αναλογιστείτε μεταξύ άλλων, ότι η αποθήκευση νερού είναι περισσότερο αποτελεσματική από την αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας, το σύστημα έχει σχεδιαστεί να καθοδηγεί απευθείας την αντλία χωρίς μπαταρία, η οποία μπορεί να μειώσει το κόστος κατασκευής λειτουργίας και της σύνηθες συντήρησης, αποτελεσματικά.

Η φωτοβολταϊκή συστοιχία αποτελείται από πολλαπλά φωτοβολταϊκά πλαίσια συνδεδεμένα σε σειρά/παράλληλα, η οποία μπορεί να τροφοδοτεί ολόκληρο το σύστημα με ενέργεια, με τη μετατροπή της απορροφημένης ηλιακής ακτινοβολίας σε ηλεκτρική ενέργεια.

Ο ηλιακός μετατροπέας άντλησης μπορεί να εφαρμόσει τον έλεγχο του συνόλου της λειτουργίας του συστήματος, ο οποίος κινεί την αντλία με τη μετατροπή του συνεχούς ρεύματος, που παράγει η φωτοβολταϊκή συστοιχία, σε εναλλασσόμενο.

iliaki-antlisi-1

Ο μετατροπέας μπορεί να προσαρμόσει τη συχνότητα εξόδου, ανάλογα με την ένταση της ακτινοβολίας σε πραγματικό χρόνο, για τη πραγματοποίηση της παρακολούθησης της μέγιστης τιμής ισχύος.

Η αντλία κινείται από ένα κινητήρα εναλλασσόμενου ρεύματος 3 φάσεων αντλεί νερό από βαθύ πηγάδι ή ποτάμι.

Το αντλούμενο νερό, διοχετεύετε σε δεξαμενή νερού ή συνδέεται απευθείας σε συστήματα άρδευσης ή ύδρευσης.

Δείτε το σχετικό video:

Για περισσότερες πληροφορίες, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2102756802 ή με email στο energy@aenaos-systems.gr