Καινοτόμες ιδέες

gen-bike

GEN BIKE

Το ενεργειακό σας γυμναστήριο!

Το Gen Bike είναι μία έξυπνη αλλά απλή μηχανή που μπορεί να μετατρέπει την κινητική ενέργεια, σε ηλεκτρική! Μπορεί να παράγει και να τροφοδοτεί συσκευές χαμηλής ηλεκτρικής ενέργειας, όπως είναι τα φώτα, οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, η τηλεόραση, κ.α.
Είναι μια επαναστατική και ιδιαίτερα καινοτόμα ιδέα, που απευθύνεται σε όσους θέλουν να την χρησιμοποιήσουν σε off grid ή on grid συστήματα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ…

 

metaferomeno3-223x300ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

To Αυτόνομο Φ/Β Σύστημα ACSS 3K και ACSS 5K, δημιουργήθηκε για να παρέχει αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, όπου και όταν την χρειάζεστε.

Το ACSS 3K και ACSS 5K ενσωματώνει, εφαρμοσμένη  τεχνολογία αιχμής  Ηλιακής Ενέργειας, σε ένα ολοκληρωμένο και ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση,  μεταφερόμενο Αυτόνομο Φωτοβολταικό Σύστημα , για Οικιακές και Επαγγελματικές εφαρμογές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

 

ΣΚΙΑΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

skiasifv1-300x225Εκμεταλλευτείτε την ευελιξία που προσφέρουν τα Φωτοβολταϊκά πάνελ της ΑΕΝΑΟΣ και Αξιοποιήστε τη δυνατότητα εγκατάστασης ενός Φωτοβολταϊκού συστήματος NET METERING ή Αυτόνομου Φωτοβολταϊκού συστήματος, στη Πέργκολα σας ή στο Γκαράζ σας, ως αξιόπιστου δομικού υλικού και εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα από τον λογαριασμό της Δ.Ε.Η. ή αυτονομηθείτε και απαλλαγείτε από τους λογαριασμούς της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ & ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ

katagrafiko3-300x224Καταγραφικό αυτόνομου συστήματος & τηλεμετρία σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στον κόλπο της Σούδας στα Χανιά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ…