Συστήματα εφεδρείας

Αέναη, Ανεξάρτητη Πηγή Ενέργειας!

bataries3Τα συστήματα εφεδρείας αποτελούνται από συσσωρευτές για την αποθήκευση της ενέργειας, μετατροπέα για την παροχή εναλλασσομένου ρεύματος 230V – 50Hz και αυτόματο σύστημα μεταγωγής από την παροχή του δικτύου στο σύστημα εφεδρείας και ανάποδα.
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος γίνεται αυτόματη μεταγωγή στο σύστημα εφεδρείας που έχει εγκατασταθεί, το οποίο παρέχει την αποθηκευμένη ενέργεια για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών. Όταν επανέλθει η παροχή ρεύματος από το δίκτυο, το σύστημα επαναφορτίζει τους συσσωρευτές μέχρι την πλήρη φόρτιση.
Αυτό που κάνει αυτά τα συστήματα να ξεχωρίζουν είναι οι τεράστιες δυνατότητες αυτονομίας που μπορούν να έχουν, από μερικές ώρες μέχρι μερικές ημέρες.
Επιπρόσθετα η διάρκεια ζωής τους ξεπερνά κατά πολύ αυτή των συμβατικών UPS (>10 ετών). bataries
Το συγκριτικό πλεονέκτημα έγκειται, πέραν των παραπάνω, και στο γεγονός ότι μια τέτοια εγκατάσταση μπορεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να καλύπτει ακριβώς τις δικές σας ανάγκες.

Το σύστημα δουλεύει με εναλλαγή (line-interactive) σε χρόνο, κατά μέσο όρο 4-6 ms και μέγιστο τα 20 ms και ζει δοκιμαστεί διεξοδικά για να καλύπτει με ασφάλεια συμβατικές συσκευές και εξοπλισμό, όπως Η/Υ, δικτυακό εξοπλισμό, Servers, ΑΤΜ, καταγραφικά μηχανήματα και κάμερες.

Για ποιο λόγο να εγκαταστήσω Σύστημα Εφεδρείας;

  1. Τέλος στις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος (black out) της ΔΕΗ
  2. Προστασία των ηλεκτρικών συσκευών σας από τις απότομες μεταβολές της τάσεως παροχής του δικτύου
  3. Ασφάλεια στον οικιακό – επαγγελματικό σας εξοπλισμό κατά τη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος (black out)
  4. Αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας για όσο χρόνο εσείς το επιθυμείτε
  5. Ασφάλεια αφού δεν διακόπτεται η λειτουργία συστημάτων συναγερμού, καμερών , τηλεπικοινωνιών,  κ.τ.λ
  6. Σίγουρη λύση για περιπτώσεις  αδιάλειπτης λειτουργίας συσκευών ιατρικής υποστήριξης ασθενών (αναπνευστικές συσκευές κ.τ.λ)

Δείτε εδώ όλα τα έργα της ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2102756802 ή με email στο energy@aenaos-systems.gr